Välj en sida

behöver du en mekaniker i kramfors?

PeMa Kraft AB utför service och reparationer på fordon och kraftverk

mekaniker i kramfors

Sommaren 2019 startade vi, Marcus Bostedt och Per Karlsson företaget PeMa Kraft AB. Vårt företag håller till i det som en gång i tiden var en mack i Forsmo. Sedan vi startade vårt företag har vi som arbetar professionellt som mekaniker i Kramfors fått många uppdrag. Vi utför bland annat service och underhåll av fordon, och service på utrustning, anläggningsmaskiner och fastigheter på vattenkraftverk och andra mekaniska arbeten.

Behöver du anlita en mekaniker i Kramfors kan vi erbjuda service och reparationer på personbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner eftersom vi är både utbildade och dessutom hängivna motorentusiaster. Vi tycker om att fixa med både motorer och teknikprylar. Vi håller på att utveckla vårt företag genom att successivt installera och underhålla GPS-styrsystem i grävmaskiner runt om i landet. Vi ser fram mot att hjälpa dig med det du behöver få hjälp med.

service och underhåll

Vi är utbildade fordonsmekaniker och mekaniker i Kramfors som erbjuder service, reparation och underhåll både på fastigheter, anläggningsmaskiner inom vattenkraft, personbilar, lastbilar och entreprenadmaskiner med mera.

nöjda kunder

Vårt företag prioriterar nöjda kunder, och vårt mål med varje uppdrag är att kunden ska bli nöjd till hundra procent, både med jobbet vi utför och med vår kundservice. Vi avslutar aldrig ett jobb innan kunden är nöjd och inte vill ha mera hjälp.

mer information

Du är välkommen att höra av dig oss på telefonnummer 073-818 82 89. Du kan givetvis skicka oss ett mejl till pemakraft@gmail.com, om du föredrar det. Du kan också få mer information här om vad det är vi kan vara behjälpliga med.

Vill ni veta mer?